delavnica: POROD in PRVO LETO OTROKOVEGA ŽIVLJENJA

preproMon

 

 

 

 

Draga bodoča starša.

V času skrbnega in veselega pričakovanja, se vama poleg čustev sreče morda porajajo tudi določena vprašanja, dvomi, dileme na katere sama ne najdeta odgovora. Se sprašujeta, ali bosta zmogla in kako se najbolje pripraviti na porod in poporodno obdobje? Vaju zanima, kaj vajin otrok res najbolj potrebuje?

Vabimo vaju na delavnico povsem drugačne priprave na vajino prihajajoče obdobje. Ne glede na to, ali je to vajin prvi ali že drugi, tretji ali pa celo šesti otrok, bosta izvedela novosti, ki so rezultat novih dognanj zadnjih raziskav v nevroznanosti. Pripravila se bosta na najboljši možen način svojemu novorojenčku nuditi toplino in čustveno podporo, ki jo od vaju potrebuje za zdrav telesni in psihični razvoj.

Izvedela bosta, kako poteka porod in prejela dobrodošle informacije za občutljivo prvo leto otrokovega življenja in tudi kasnejša obdobja, ki ga življenjsko zaznamujejo na področju čustvovanja in celostnega delovanja.

Tokrat v goste vabimo fizioterapevtko in MNRI specialistko Marjeto Krejči Hrastar ter diplomirano babica Marijo Mezeg. Združili sta moči in zbrali ključne informacije, ki bi jih morali slišati vsi bodoči starši z namenom zagotavljanja pozitivne porodne izkušnje ter preprečevanja negativnih posledic, ki se lahko zgodijo v tem obdobju ter lahko vodijo do različnih zapletov. Pri svojem delu se vsakodnevno srečujeta z otroki, ki imajo določene težave, ki so lahko tudi posledica neprimernega ravnanja z otrokom v zanj ključnem času.

Delavnica je namenjena pridobivanju znanj, ki bodo omogočila staršema pozitivno porodno in poporodno izkušnjo.
Mama in otrok potrebujeta ugodne okoliščine in prav o teh bomo govorili.

Kje? Kdaj?

na Vrhniki v Vrhniški hiši otrok (vrtec Preprosto montessori), Robova cesta 27.
v torek, 12. 6. 2018 od 17.00 do 20.00

Zaradi zagotavljanja kakovostne izkušnje in možnosti čim večje interakcije s starši, bo delavnica potekala v manjši skupini

Cena 3urne delavnice: 30€ ter oz. 50€, če se delavnice udeležita oba starša.

<strong/strong>

 

Za morebitna dodatna vprašanja pa smo vam na voljo na: 041 481 777 ali preprostomontessori@gmail.com

Objavljeno v Montessori