Letni časi in meseci

Letni časi in meseci
 letni-casi
Priročen material, otroku na enostaven način predstavimo cikel enega leta s štirimi letnimi časi. Pri tem mu pomaga barva, ki določa vsak letni čas zelena-pomlad, rumena-poletje, rdeča- jesen in bela-zimo. Štiri letni otrok polaga tablice z imeni letnih časov in kasneje imena mesecev, barva mu pomaga da ve kateri meseci pripadajo posameznemu letnemu času. Ob rojstnem dnevu, praznovanjih, z otrokom na lep način spoznavamo kateri letni čas je in kateri mesec našega praznovanja.Otroku lahko predstavimo tudi karte letnih časov, kjer razvršča oblačila, obutev, ki jih potrebujemo za vsak letni čas. ( povezava na karte letnih časov)

Starost:  4 in več
Cilj: Se zavedajo menjajočih ciklov v enem letu, besedišče za letne čase in mesece, kateri meseci gre h kateremu letnemu času, razlike med letnimi časi.
Opis: 4 leseni deli v posamezni barvi( zelena-pomlad, rumena-poletje, rdeča- jesen, bela-zima), ki se sestavijo v krog, 12 lesenih tablic z imeni mesecev, 4 lesene tablice z imeni letnih časov, v ustrezni barvi letnega časa.

Cena: 65 eur

poslji-narocilo