Montessori počitnice s konji 2020

Prostranstvo travnika, skrivnostni gozd, mehkoba živali, jahanje konj, večeri ob ognju, spanje v šotoru, aktivna družba vrstnikov – popolne Montessori počitnice.

Dnevno varstvo ali taborjenje v šotorih.

– 28.6. – 3.7. 2020

– 5.7. – 10.7. 2020

– 23.8. – 28.8. 2020

PRIJAVNICA

Tudi letos organiziramo nepozabne počitnice v naravi, za otroke od 5 do 14 let in mednarodne tabore za najstnike (12 – 18 let). Možnost dnevnega varstva od pondeljeka do petka ali taborjenje v šotoru od nedelje do petka.

V naravnem okolju, v družbi sovrstnikov in drugih živih bitij bodo vaši otroci razvijali veščine ki jih potrebujemo danes in jih bomo potrebovali jutri za uspešno življenje v globalnem svetu.

Nova spoznanja bodo otroci doživeli preko različnih projektov. Projekte bodo zasnovali in izpeljali otroci sami- seveda s pomočjo mentorjev. Za popolno učenje skozi igro bodo imeli na voljo vso potrebno orodje in opremo. Poleg tega je stalnica našega bivanja vsakdanje življenje v skupnosti. Otroci bodo vključeni v opravila  vsakdanjega življenja, skrb zase, za druge, za živali in za park/okolico. Šli bomo na pohode in terensko jahanje, spali bomo v indijanskih šotorih in na kozolcu (ta je trenutno v izgradnji). Travnate in gozde površine našega parka bomo tekom programa uredili in oblikovali v prostor za vzgojo rastlin in živali ter prostor za igro in sproščanje. V največji pripeki morda zgradimo celo lasten bazen iz bal sena, ali pa v senci drevesa pripravljamo osvežilne napitke za našo tržnico.

BERI DALJE in najdi dodatne inforamacije

Objavljeno v Montessori